facebook youtube

Amenajari drumuri

Serviciul de amenajari drumuri private la cele mai inalte standarde

Poate pentru multi, ideea de a avea o curte in fata vilei proprii este un necesar obligatoriu, insa odata cu existenta acestei curti sau unui spatiu verde generos trebuie avuta in vedere si optiunea ce include serviciile de amenajari drumuri private oferita de MaryX. Inainte de a discuta un pic despre aceste servicii, consideram ca mai intai trebuie sa ne prezentam.

Suntem o firma cu o lunga existenta in Romania, MaryX fiind fondata inca din anul 1992 si suntem specializati in servicii cum ar fi transportul mobilierului , a seifurilor, dar si altele, iar pe langa acest domeniu, oferim clientilor nostri si serviciile noastre de amenajari drumuri private.

Ei bine, pentru ca intr-un final, in tara noastra conceptul de arhitectura incepe sa evolueze chiar foarte bine, acest lucru putand fi observat prin bunul gust si designul arhitectural de exceptie prezent la unele vile, consideram ca drumul pana la vila dumneavoastra trebuie sa se ridice la acelasi nivel. Tocmai de aceea, serviciile noastre de amenajari drumuri private sunt concepute sa fie atat accesibile ca si preturi, dar si de o inalta calitate a drumului pe care il amenajam.

Amenajari drumuri private la cel mai raport pret/calitate

Deoarece majoritatea vilelor sunt amplasate de multe ori in zone mai retrase, asta pentru ca oricare dintre noi, cautam un colt linistit de natura, necesitatea unui drum de acces este de o importanta foarte mare. Tocmai de aceea, Maryx va ofera pe langa pretul atractiv de numai 2500 RON pentru 100 de metri patrati. Evident, acest pret este unul orientativ, iar pentru ca ne respectam clientii care apeleaza la serviciile noastre de amenajari drumuri private, oferim reduceri pentru comenzi mai substantiale.

Pentru pretul de 2500 RON fara TVA, va garantam ca nu veti mai avea nici o grija, practic totul este acoperit, incepand de la pietrisul si nisipul utilizat, transportul tuturor resurselor tehnice, dar si umane pana la locatie, dar si utilajele in sine.

Deoarece oferim serivciile de amenajari drumuri private pavate cu pietris o16 – o18, nisip si compactat, utilajele utilizate sunt perfecte pentru a putea obtine rezultatul dorit atat de dumneavoastra cat si de noi. Insa, cum nimic nu se poate fara o echipa de profesionisti, MaryX dispune de o mana de lucru formata din tineri cu o buna experienta dar si pregatire.

mini excavator

mini excavator on  motorway

Calitate prin amenajari drumuri private.

Calitatea este deviza noastra, si tocmai de aceea serviciul de amenajari drumuri private oferit de noi este unul conceput la un nivel calitativ foarte inalt, dar cu o durata de implementare cat mai scurta. Astfel, in cel mai scurt timp, depinzand de proiectul pentru care suntem solicitati, dumneavoastra va puteti bucura de calitatea serviciilor noastre.

Asadar, in concluzie, daca doriti un pret cinstit, o performanta excelenta obtinuta prin intermediul echipamentelor si a echipei profesionale, dar si un timp cat mai scurt de executie, apelati la noi.