facebook youtube

Transport seifuri

Despre serviciile de mutari seifuri/echipamente/masini industriale.

Oricare dintre dumneavoastra sau firme care au in cladire seifuri, cunosc faptul ca simpla mutare a unuia este o adevarata provocare. Insa pentru MaryX este mai mult o placere, asta si pentru ca inca din 1992 oferim servicii de mutari seifuri/echipamente/masini industriale. Astfel ne-am obisnuit toti clientii din intreaga Europa cu profesionalismul si rapiditatea servciilor noastre. Din start va spunem faptul ca suntem constienti de nivelul preturilor noastre, dar acesta reflecta in mod direct calitatea serviciilor de mutari seifuri/echipamente/masini industriale pe care le oferim.

Protejarea obiectelor masive in timpul transportului

Deoarece nu de putine ori am fost solicitati pentru a muta piane, va putem spune ca trebuiesc luate cateva masuri menite sa protejeze pianul pe durata transportului. Asadar, acesta, inainte de a fi mutat, trebuie curatat de praf, potejat si bine asigurat impotriva zgarieturilor, miscarilor bruste, a umezelii dar si impotriva prafului. Deoarece oferim servicii de mutari seifuri/echipamente/masini industriale si pe distante foarte mari, in cazul unui pian de exemplu, acesta trebuie ambalat in vid cu folie din Aluminiu sau PVC pentru a evita deteriorarea obiectului pe durata transportului sau a depozitarii acestuia. Tot in categoria de protectii pentru transport si depozitare, mai intra si cutiile de lemn ignifugat necesare transportului pe mare. Acestea sunt construite la cele mai inalte standarde putand fi si certificate din punct de vedere fito-saniar.

3D render of a bank safe

Mai bine de doua decenii de mutari seifuri/echipamente/masini industriale.

Datorita celor 23 de ani de experienta, consideram ca suntem destul de bine pregatiti si experimentati pentru a putea transporta practic orice obiect, fie el pian, sau echipament IT

/industrial sau seifuri. Orice are pana in 1000 de kilograme si poate fi descarcat la destinatie cu liftul nostru, atunci il si putem transporta.

Calitatea serviciilor de mutari seifuri/echipamente/masini industriale este oferita de vasta experienta pe care am acumulat-o incepand cu anul 1992. Suntem pregatiti sa oferim garantia succesului pentru orice transport sau mutare, atat prin profesionalismul echipei noastre de experti cat si prin tehnologia si tehnica de ambalare si protectie a obiectelor.

Pentru ca cererea la nivel de Bucuresti si Romania este foarte mare in ceea ce priveste serviciile noastre de mutari seifuri/echipamente/masini industriale ne perfectionam in mod constant si imbunatatim in continuu atat sistemul de transport cat si metodele de lucru, astfel incat orice client sa poata avea garantia unui transport in deplina siguranta, indiferent de valoarea obiectului.

Asadar, fie ca vorbim de seifuri, piane sau pianine, echipamente mari IT, cum ar fi ploter-e, rack-uri, copiatoare, dar si echipamente medicale de mari dimensiuni, experienta noastra de 23 de ani ,vine ca o garantie a calitatii serviciilor noastre de mutari seifuri/echipamente/masini industriale.

Pentru a putea stabili un pret ,sau pentru a afla mai multe detalii despre modul in care lucram, sunteti invitati sa ne accesati siteul www.maryx.ro , loc unde puteti de asemenea sa consultati si celalalte oferte de care dispunem, dar si sa ne cunoastem mai bine prin optiunea de “contact” al siteului nostru. Asadar, daca aveti ceva de mutat sau de transportat si este… greu, atunci apelati la noi, facem noi sa fie usor pentru dumneavoastra!