facebook youtube

Despre Noi

Firma noastra a luat fiinta in anul 1992 si si-a inceput activitatea in domeniul transporturilor, avand pentru inceput un singur asociat. Odata cu evolutia acesteia, ne-am extins activitatea de la transporturi la mutari mobilier, iar in prezent oferim o gama variata de servicii precum;

  • Constructii case, foisoare, garaje, bancute etc
  • Inchirieri utilaje si amenajari drumuri
  • Transport intern si international
  • Mutari seifuri, RAK-uri, piane etc
  • Executie cutii lemn ignifugat si ambalat in folie AL, in vid
  • Servicii service auto- moto
  • Reclame – litere volumetrice

In cei peste 20 de ani de activitate, firma noastra a reusit sa acumuleze experienta necesara pe toate segmentele din domeniul transporturilor , insa nu s-a oprit aici. Dorinta de a ne perfectiona si de a putea raspunde cat mai eficient cerintelor primite de la clientii nostri, ne-au determinat sa ne diversificam serviciile.

Astfel, am decis sa efectuam mutari case de bani, RAK-uri , piane, echipamente IT, echipamente medicale si multe altele la un raport calitate-pret excelent. Suntem pregatiti pentru orice provocare, parcul nostru auto fiind dotat cu masini, camioane, dube complet echipate pentru conditiile speciale in care au loc aceste tipuri de transport. Cu noi, siguranta transporturilor este garantata, dovada fiind numarul mare de clienti multumiti.

Unul dintre cele mai recente servicii pe care le oferim este cel de service auto-moto. Prin activitatea noastra ne propunem nu doar sa efectuam revizii si reparatii in mod profesional, ci si sa protejam mediul inconjurator. Astfel, serviciile oferite se desfasoara conform normelor nationale si europene aflate in vigoare, intrucat ne dorim sa aducem o schimbare legata de viziunea asupra sanatatii mediului in care traim.
Prin urmare, dispunem de un atelier realizat in totalitate din BCA, cu scopul de a inregistra pierderi de energie cat mai mici. De asemenea, reteaua de panouri fotovoltaice ne asigura o mare parte din energia necesara desfasurarii lucrarilor de service. Si pentru ca in urma activitatii noastre exista diverse deseuri si reziduri periculoase pentru mediu, service-ul nostru este prevazut cu o statie de epurare a apei si un separator de hidrocarburi cu obturator automat.

Din dorinta de a ne implica cat mai mult in demersurile de protejare a naturii, firma noastra a investit in ceea ce inseamna independenta utilitatilor, dar si in amenajarea unui spatiu cat mai verde, prin plantarea a cca. 80 de arbori care sa asigure un aer mai curat si mai sanatos. Prin urmare, am reusit sa respectam atat normele Europene, cat si intreaga planeta, prin demersurile noastre ecologice.
Indiferent care este serviciul care va intereseaza, noi va asiguram ca veti avea parte de o colaborare bazata pe respect, corectitudine si profesionalism. Personalul de care dispunem este competent si calificat, astfel ca nu vor exista nemultumiri. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre unul dintre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

comunicatii mobile