facebook youtube

Litere volumetrice

Oferta de reclame cu litere volumetrice de la MaryX.

Reclama este sufletul oricarei afaceri. Daca in trecut negustorii aclamau calitatile produselor lor prin catrene, ei bine, in prezent, magazinele si firmele isi fac cunoscut numele prin intermediul unor reclame cu litere volumetrice. MaryX vine in ajutorul dumneavoastra prin serviciile de productie de astfel de reclame cu litere volumetrice astfel incat firma dumneavoastra sa se poata bucura de o notorietate sporita.

Tehnologia implicata in productia de reclame cu litere volumetrice

Tehnologia de care dispunem ne ajuta sa obtinem un randament foarte bun, si asta datorita routerului de tip CNC Knuth Machine care poate oferi o capapacitate impresionanta de debitare, mai exact 150mp pe zi

Literele sau formele produse de noi sunt create din polistiren expandat de cea mai inalta calitate si densitate, astfel incat produsul finit poate fi utilizat atat in interior cat si in exterior, indiferent de conditiile de mediu, bineinteles acest aspect este dat si de tipul de acoperire utilizat pentru a crea finisajul final al produsului.

Finisajul este facut cu ajutorul vopselurilor in dispersie apoasa si poate avea orice nuanta pe care clientul o poate dori. Deoarece dorim sa oferim calitate la cele mai inalte standarde, orice tip de reclame cu litere volumetrice pe care le cream sunt testate pentru a putea face fata cu brio conditiilor termice si radiatie solara specifice climei temperate din Romania. Astfel, putem oferi o garantie a calitatii produselor noastre pentru o perioada de 12 luni.

Montarea acestui tip de reclame cu litere volumetrice se poate executa fie direct pe suportul unde doriti sa fie vizibil mesajul companiei dumneavoastra, dar totodata, se poate opta si pentru un suport luminos acoperit in prealabil fie cu autocolant 8500 Oracal sau cu folie print.

Astfel, efectul vizual obtinut este deosebit, fiind comparabil cu cel obtinut prin untilizarea de tuburi spectrale.

Reclame cu litere volumetrice la cele mai mici preturi de piata!

Trebuie sa cunoasteti faptul ca dimensiunile maxime ale unei reclame cu litere volumetrice sau forme, poate fi pana in 1250 x 650cm, cu o grosime ce poate fi cuprinsa intre 20milimetri sau 100.

Preturile practicate de noi sunt cele mai bune ca si raport pret/calitate si pornesc de la suprafata minima de 1 metru patrat. Asadar, pentru reclame cu litere volumetrice realizate din polistiren extrudat de 90Kg/m2 pretul este de 55€ m2 iar pentru o densitate de 70Kg/m2 pretul este de 45€/m2  grosime 20mm. Toate preturile pentru reclame cu litere volumetrice sunt calculate fara TVA si nu includ acoperirea de final cu acril sau vopsea si nici montajul. Pentru a putea oferi o solutie completa, orice client poate solicita pe langa productia de reclame cu litere volumetrice si vopsirea, transportul, dar si montarea acestora.

MaryX va ofera cea mai inalta calitate a serviciilor sale la preturi mai mult decat rezonabile si va garanteaza calitatea tuturor produselor sale.

bnr